Οδηγός αγοράς: ρεπλίκα ρολόγια ρολόι 5 ωρών στο Breitling


Αυτό το νέο ρολόι, ο αθλητισμός και η βιομηχανία έχουν προσελκύσει πολλούς περίεργους και τεχνικούς που είναι ικανοποιημένοι με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που διευκολύνουν τη δουλειά τους. Chronomat από την επόμενη έκδοση με διαφορετικές περιπτώσεις και καλεί, ήταν οι πατέρες της θρυλικής Breitling Navitimer παλαιότερα. Αυτό το έξυπνο σύστημα έκανε γρήγορη και σχετικά εύκολη την εκτέλεση διαφόρων μετρήσεων και μαθηματικών εργασιών. για παράδειγμα, πολλαπλασιασμό, διαίρεση και διασταυρούμενο πολλαπλασιασμό, εκτός από τη μονάδα μέτρησης των ταχυτήτων ή των αποστάσεων. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτού του ρολογιού είναι ένας μετρητής για 45 λεπτά, μια λεπτομέρεια που οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου απολαμβάνουν. Το ρολόγια αντίγραφο που εμφανίζεται εδώ περιλαμβάνει το Venus Caliber 175. Το άλλο αντίγραφο είναι ελαφρύ σε σύγκριση με τα ρολόγια μου και σταματάει γύρω από τον καρπό και με κάνει εξαιρετικά άνετο στο πλάι.

Μην παραπλανάτε: αυτό το όνομα ρολογιού, το οποίο είχε επώνυμα το 1955, δεν έχει καμία σχέση με το Πολεμικό Ναυτικό. Η αδυναμία αναρρίχησης με το χαρτί και το μολύβι κατά τη διάρκεια της πτήσης μπορεί τουλάχιστον εν μέρει να απομακρυνθεί από το κέντρο. Ξεκίνησε το 1952, το Breitling Navitimer σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τους πιλότους στο συντονισμό του χρόνου και της πλοήγησης: εξοπλισμένο με λειτουργίες υπολογισμού. Αυτή η συσκευή πολλαπλών λειτουργιών με τις διαφημίσεις Caliber Venus 178 δημιουργήθηκε το χέρι του «μέσου προσωπικό όχημα», όπως περιγράφεται. Από την εισαγωγή του, Navitimer κυρίως μήνυση και να το ρυθμίσετε σε, και συγκεκριμένα στο χέρι τυλιγμένο, στριφτά, ημερομηνία ή που έχουν περάσει από αρκετές αλλαγές, όπως η αυτο-εκκαθάρισης, αλλά κανείς δεν έπαιζε με τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά:. Μια κυκλική κανόνα διαφάνειας

Ρεπλίκα Breitling, 1884 στο Saint-Imier, της Βέρνης και Jura ιδρύθηκε από τον Leon Breitling χρονογράφου Ειδικεύονται στην αρχή. Λίγα χρόνια αργότερα, η εταιρεία εισήγαγε το πρώτο χέρι-χρονογράφος ρολόι (όλες οι λειτουργίες που ελέγχονται από το στέμμα) το 1915? Το 1923, ο σχεδιασμός αυτός ολοκληρώθηκε με τον διαχωρισμό της λειτουργίας διακοπής / εκκίνησης από τη λειτουργία μηδενισμού (συνδυασμός κεφαλής και μονός ωθητής στο χρόνο 2). Breitling Chronomat ξεκίνησε το 1941, Breitling βασίστηκε σε ένα έγγραφο διπλώματος ευρεσιτεχνίας που υποβλήθηκαν το 1940: πατέντα Νο 217 012, που παρέχει προστασία για μια ώρα το χέρι εργαλείο σε σχήμα με μια κυκλική κανόνα διαφάνειας. Το 1941, αυτός ο σχεδιασμός προχώρησε ένα βήμα παραπέρα προσθέτοντας μια δεύτερη επανάληψη στο 4ο ohm για να επαναφέρουμε τον χρονογράφο. Το σχήμα του χρονογράφου στερεοποιήθηκε.

Η περιπέτεια ξεκίνησε το 1965, όταν δύο εταιρείες, ο Buren Observer και ο Dubois Depraz, άρχισαν να υπογράφουν σύμβαση για τη βελτίωση του ρολογιού. Ονόματα Venture Project 99. Λόγω της εμπειρίας του με τους μικρούς ρότορες Buren, τον έλαβε ως προμηθευτή κινήσεων. Κατά το δεύτερο μισό της δεκαετίας του '60, οι πωλήσεις χρονογράφων μειώθηκαν σημαντικά. Και μια συνεργασία που ελπίζουμε ότι θα αποτρέψει τη σταθερότητα της εκτόξευσης να αναπτύξει το πρώτο αυτόματο χρονογράφο Breitling και Heuer ιδρύθηκε από τον αντίπαλό του. Οποιοσδήποτε άλλος τύπος τύπου αυτορυθμιζόμενου διαμετρήματος μπορεί να επιτρέψει την ειδικά αναπτυγμένη μονάδα χρονογράφου προς τα πίσω και συνεπώς για φιλική προς την εγκατάσταση εγκατάσταση. επειδή το βάρος των μικρών κραδασμών δεν παρεμβαίνει στα δύο άξονες των μετρητών χρόνου που έχουν περάσει. Επιπλέον, η ημερομηνία κλήσης τέθηκε κάτω από το βραχίονα. Αρθρωτή αρχιτεκτονική, αλλά επίσης καθιστά δυνατή για την προσάρτηση της κορώνα προς την αριστερή πλευρά, αυτο-τραύματος από το ότι η κορώνα απέδειξε σαφώς τι είναι ένα αντίγραφο h. Σχεδιασμός, πίνακες, κουτιά και άλλα συστατικά του Breitling και Heuer (TAG Heuer ρεπλίκα ρολόγια τώρα) ήταν υπεύθυνη. Τα πρώτα πρωτότυπα του Caliber 11, που λειτουργούσαν στα 19.800 vph, κυκλοφόρησαν στην αγορά την άνοιξη του 1968. Όταν το πρώτο αυτόματο χρονογράφο στον κόσμο με επίσημη έναρξη μικρο ρότορα Breitling Chrono-Matic πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα στη Γενεύη και τη Νέα Υόρκη στις 3 Μαρτίου 1969. Οι κουρτίνες αυξάνονται, το έργο είχε ήδη καταναλώσει μισό εκατομμύριο ελβετικά φράγκα.

Ο πομπός έκτακτης ανάγκης Breitling στέλνει ένα σήμα μέσω μιας κεκλιμένης κεραίας καλωδίου αν ο χρήστης χρειάζεται βοήθεια. Όταν ενεργοποιηθεί, ο πομπός εκπέμπει επανειλημμένα ένα παλμό 0,75 δευτερολέπτου στα 2,25 δευτερόλεπτα. Το Έκτακτο Έκτακτης Ανάγκης, το οποίο μεταδόθηκε το 1995, σχεδιάστηκε για να σώζει ζωές σε κρίσιμες καταστάσεις. Το Breitling Emergency αναπτύχθηκε σε συνεργασία με επαγγελματίες πιλότους. Το ρολόι πλαστά ρολόγια breitling είναι εξοπλισμένο με ένα μικρό πομπό με ένα ανοιχτό κουτί από αυτό το μεγάλο ρολόι τιτανίου σε μια διεθνή συχνότητα κινδύνου αέρα 121,5 MHz. Μεταξύ των ευκολότερων τρόπων για να βρείτε εκδόσεις από ανοξείδωτο χάλυβα, αλλά και μεταξύ των πιο περιζήτητων προϊόντων. Οι μεταγενέστερες επιχρυσωμένες εκτυπώσεις είναι λιγότερο δημοφιλείς. Δύο μπαταρίες λιθίου στην έκτακτη ανάγκη Breitling έδωσαν αρκετή ισχύ για να λειτουργήσουν τον δότη για 48 ώρες. Η ηλεκτρονική μονάδα χρονομέτρησης, η οποία μετρά τα παρελθόντα εύρη στην πλησιέστερη, έχει επίσης μια αντίστροφη μέτρηση, έναν συναγερμό και έναν δείκτη χρόνου σε μια δεύτερη ζώνη. Αυτές οι πληροφορίες εμφανίζονται σε ψηφιακή μορφή. Οι πιλότοι σε αεροβική γυμναστική σε πολλά έθνη προτίμησαν να φορούν αυτά τα ρολόγια.

Το 2009 είναι ένα σημαντικό έτος στην ιστορία του Breitling. Στην πραγματικότητα, Το έτος εορτασμού και όλες οι προηγούμενες ανατροπές μπορεί να λήξουν. Πράγματι, εδώ και χρόνια η κύρια ανάπτυξη της μάρκας ακολούθησε μια πλήρως εξοπλισμένη κίνηση, το αντίγραφο του Breitling. Το Navitimer 01 46mm έχει δύο χρώματα, κλασική μαύρη και λευκή αναζήτηση και ένα πλήρες μπλε cast.
Το 2018, η Breitling Navitimer 01 αναδύθηκε με μια υπόθεση στο Baselworld: η διάμετρος αυξήθηκε από 42 mm σε 46 mm για κλασσική εκτύπωση και 48 mm για εκτύπωση GMT. Ωστόσο, ακόμα και αν ενημερωθεί σύμφωνα με τον τρέχοντα φοιτητή, το Navitimer αρέσει να βλέπει τόσο κλασικές όσο και σύγχρονες εκδόσεις όπως το Navi, έναν από τους πιο εικονικούς χρονογράφους στον κόσμο.
  • ρεπλίκα ρολόγια
  • ρεπλίκα breitling
  • breitling ρεπλίκα ρολόγια